Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Μαΐου 2012

Μπίτς βόλλευ... στον Αχελώο !!!

Κι' όμως αυτή είναι είδηση...!!! Μπίτς βόλλευ θα οργανωθεί φέτος στις όχθες του Αχελώου και μάλιστα δίπλα από την γέφυρα Κοράκου που ως γνωστόν ενώνει την Άρτα (Πηγές) με την Καρδίτσα (Αργιθέα). 


Η ιδέα φαίνεται να είναι της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας "Ο ΑΧΕΛΩΟΣ", η οποία βρίσκεται από την πλευρά της Καρδίτσας. Στη φώτο επάνω που έχουμε αναρτήσει, δείχνει το χώρο που θα γίνουν οι αγώνες και στη φώτο κάτω είναι η ταβέρνα-εστιατόριο.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έτσι όπως αυτή αναρτήθηκε στο Facebook και στο αντίστοιχο προφίλ έχει ως εξής:

"Εν όψει έναρξης της καλοκαιρινής σεζόν μου δόθηκε η ευκαιρία στα μέσα Καλοκαιριού (Ιούλιου – Αυγούστου), δίπλα στα νερά του ΑΧΕΛΩΟΥ να καλέσω φίλους να κάνουμε έναν αγώνα τουρνουά BEACH VOLLEY μεταξύ μας….

Και στους νικητές δώρο ένα έπαθλο. ΝΑ στηρίξετε την προσπάθεια μας
γιατί η βοήθεια και η στήριξη σας είναι εκείνη που δίνει το κίνητρο σε εμάς για το καλύτερο δυνατό. Επιθυμούμε την συμμετοχή σας στον αγώνα ως παίκτες".


Φώτο από την περυσινή διοργάνωση ενός ρίβερ πάρτι που διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο


 Φώτο από την ευρύτερη περιοχή....!!!


Η ομάδα στο facebook  http://www.facebook.com/groups/311485995572829/


facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites