Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

05 Μαΐου 2016

Έφυγε ο Σωτήρης Μαστρογιάννης…

Έφυγε ο Σωτήρης Μαστρογιάννης…
Ο άνθρωπος που ήταν συνώνυμο της κάθε πολιτιστικής, κοινωνικής και πολιτικής εκδήλωσης στην περιοχή…




Είχε καταστεί το συνώνυμο, κάθε εκδήλωσης που γινόταν στην περιοχή, μιας και ήταν αυτός που από πριν προετοίμαζε την εκδήλωση, με τα ηχητικά του συστήματα, τα οποία φρόντιζε να λειτουργούν άψογα, αφού όμως ο ίδιος είχε ελέγξει τα πάντα και είχε κάνει τις δοκιμές. Πήγαινες σε εκδήλωση και δεν τον έβλεπες και έλεγες πως κάτι λείπει…
Ο λόγος για τον Σωτήρη Μαστρογιάννη έφυγε απ’ την ζωή σε ηλικία 59 ετών, καταταλαιπωρημένος απ’ την ασθένεια του ζαχάρου, που τον είχε χτυπήσει, αλύπητα θα λέγαμε, με αποτέλεσμα να περάσει πλείστες ταλαιπωρίες, που είναι γνωστές.
Η κηδεία του, έγινε στις 11 σήμερα και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλη η Άρτα τον αποχαιρέτησε, κάνοντας λόγο για το πόσο καλό παιδί ήταν, αλλά και πόσο σκληρή ήταν η μοίρα απέναντί του.
Τριάντα χρόνια περίπου, μετράει η φιλία μας… Και πάντα, σε κάθε συζήτηση που κάναμε, είχε καλά λόγια να λέει, χωρίς ποτέ να μιλήσει άσχημα για κανέναν, ακόμα και κάποιες φορές που ο ίδιος αδικούνταν κατάφωρα, δεν έβγαζε κακό λόγο, απ’ το στόμα του. Προσπάθησε σ’ όλη την ζωή του, με τον ήχο που ήταν το χόμπι του και το έκανε επάγγελμα, για να μπορεί και η Άρτα, να έχει καλές εκδηλώσεις, στον τομέα αυτό. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που με τα προβλήματα συλλόγων και φορέων, έχανε ακόμη και το μεροκάματο, αλλά και πάλι έτρεχε να καλύψει τις προσπάθειες, των μαζικών φορέων. Τα συζητούσαμε αυτά πολλές φορές και πάλι όμως αυτός εκεί ήταν… Δίπλα στους συλλόγους, να βοηθήσει όσο μπορούσε.
Τον συναντήσαμε και πριν μερικούς μήνες, χτυπημένο απ’ το πρόβλημα της ασθένειας, αλλά και πάλι αισιόδοξος ήταν, για να αναζητάει εκδηλώσεις, να πάει ο ίδιος να τις καλύψει, με την βοήθεια βέβαια των παιδιών, που είχε μαζί του.
Όμως, ήταν άτυχος… Η ασθένεια δεν του χαρίστηκε…
Νάσαι καλά Σωτήρη, εκεί που θα πας και να είσαι σίγουρος πως όλη η Άρτα, όλος ο κόσμος θα σε θυμούνται, σαν το καλό παιδί, που πάντα αγωνιούσες, για τον τόπο μας.
Θερμά συλλυπητήρια, στους οικείους του…
Πηγή:http://www.gnomiartas.gr/social/item/10405-mastrogiannis

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites