Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Απριλίου 2011

Στα Ρόκκα Άρτας χάθηκε ο Κώστας Μάης

Άκαρπες είναι οι μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του 60χρονου Κώστα Μάη, από το χωριό Ρόκκα της Άρτας. Η εξαφάνισή του, δηλώθηκε από τους οικείους του πριν από οκτώ ημέρες περίπου. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ο Κώστας Μάης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες από την περιοχή, καβγάδιζε συχνά με μετανάστες που απασχολούνται σε διάφορες αγροτικές εργασίες. Το τελευταίο σημείο ζωής, ήταν την προηγούμενη Κυριακή. Τις απογευματινές ώρες κάτοικοι τον είδαν στο χωριό του, στα Ρόκκα. Από τότε όμως δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.
Πηγή: http://crimesonair.blogspot.com


Κακό τέλος

Βρέθηκε νεκρός, ο ιδιόρρυθμος Κώστας Μάης σε χαντάκι κοντά στο σπίτι του στα Ρόκκα Άρτας. Το πτώμα του, βρέθηκε από γυναίκα γειτόνισσα. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου του. Εδώ και αρκετές μέρες η οικογένεια του τον αναζητούσε, καθώς είχε εξαφανιστεί. 
http://arta-mou.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites