Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Μαΐου 2012

Τέσσερα νέα έργα προωθούνται προς υλοποίηση στην Π.Ε. Άρτας - Βελτίωση του δρόμου Ρετσιανών – Καστανιάς


Τέσσερα νέα έργα, που αφορούν τους τομείς πολιτισμού, τις αγροτικές και οδικές υποδομές,  προωθούνται προς υλοποίηση στηνΠεριφερειακή Ενότητα Άρτας, με αποφάσεις που έλαβε σήμερα ηΟικονομική Επιτροπή...

...Για δύο από αυτά αναδείχτηκαν ανάδοχοι και για το τρίτο εγκρίθηκε η δημοπράτησή του. 

Συγκεκριμένα: 

-Η Ο.Ε. ανέδειξε την εργοληπτική επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΟΕ,  ανάδοχο  του έργου ολοκλήρωσης του Αρδευτικού δικτύου Μελατών Δήμου Ν. Σκουφά, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

-Επίσης ανέδειξε τον ΕΔΕ Λάμπρο Βερλέκη, ανάδοχο του έργουολοκλήρωσης των εργασιών του τρούλου στον ανεγειρόμενο Ι. Ν. Αγίου Μαξίμου Γραικού, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ. 

-Με άλλες αποφάσεις  της, η  Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση  των έργων «βελτίωση του δρόμου Ρετσιανών – Καστανιάς», με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και «Αποκατάσταση διατομής κεντρικής διώρυγας Αράχθου», με προϋπολογισμό 25.000 ευρώ.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites