Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Αυγούστου 2011

Περιήγηση στο Δημοτικό τραγούδι Τόμος Β


Ανακοίνωση
Ετοιμάσαμε ένα άλλο ταξίδι, σε πολλούς τόπους και σε διαφορετικούς κόσμους, με τη συλλογή και παρουσίαση των 25 τραγουδιών του Β΄ τόμου της ‘‘Περιήγησης στο Δημοτικό τραγούδι’’, που περιλαμβάνονται στο δεύτερο  τόμο.
 Άλλα 25 δημοτικά τραγούδια, εκ των οποίων  εννέα ιστορικά,  εφτά παραλογές,  δύο κλέφτικα, ένα του γάμου, ένα ερωτικό, τρία μοιρολόγια και ένα του Χάρου, αποτελούν τα περιεχόμενα του Β΄ τόμου.
Από αυτά, τα έντεκα τραγούδια, ερμηνεύονται και στο ψηφιακό δίσκο της έκδοσης από την εξαίρετη κομπανία του Κώστα Βέρδη καθώς και από μερακλήδες τραγουδιστές: το Γιάννη Παπακώστα, το Νίκο Δάσκαλο, το Βαγγέλη Κώτσου, το Κώστα Παϊλα και τον έχοντα την επιμέλεια όλου του δίσκου, Κώστα Μήτση.

                                                                                                   Σωκράτης Βασιλείου

Το βιβλίο διατίθεται από τις εκδόσεις ‘‘΄΄Απειρος Χώρα’’ και το συγγραφέα.
Τιμή :20 Ευρώ. Αποστέλλεται και με αντικαταβολή.
Για την επικοινωνία σας:
Σωκράτης Βασιλείου : 6932.708820 & Ε-mail : vassokrat@yahoo.gr
Εκδόσεις ‘‘Άπειρος Χώρα’’.Tηλ+Fax : 210.5154920.
E-mails ipiros@otenet.gr & vassgeo@yahoo.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites