Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Αυγούστου 2011

Ξανά στις κάλπες οι κάτοικοι του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

nakhs giannhs kke ypops dhmarxos kentr tzoymerkon 010 9os xasiakos xrhstos oktobrios 2010 newwwww xromakarabasilh stayroyla 010 10os xroma aythhhh

garnelhs marinos 2010 xroma
Στις 25 Σεπτεμβρίου η πρώτη ημερομηνία για την εκλογή Δημάρχου
Σε λίγες ημέρες, ανοίγει εκ νέου η προεκλογική περίοδος στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, μετά την ακύρωση της εκλογής του Μ. Γαρνέλη από το ΣτΕ. Ασφαλείς πληροφορίες της «Η», κάνουν λόγο για ορισμό ημερομηνίας στις 25 Σεπτεμβρίου, για τον πρώτο γύρο των εκλογών και στις 2 Οκτωβρίου για τον δεύτερο γύρο, εφόσον βέβαια υπάρξει δεύτερος γύρος. Ήδη, τα επιτελεία των τριών παρατάξεων που θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές, πραγματοποιούν συναντήσεις με τους υποψήφιους συμβούλους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια, με στόχο να καθορίσουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν την προεκλογική περίοδο, αφού η περίπτωση είναι ιδιάζουσα, λόγω του γεγονότος πως η παράταξη του Μαρίνου Γαρνέλη δεν θα συμμετέχει στις εκλογές, ενώ θα υπάρχει μια σημαντική μάζα ψηφοφόρων που θα κληθούν να επιλέξουν κάποια από τις παρατάξεις που κατέρχονται στην νέα εκλογική αναμέτρηση.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν με τις υπόλοιπες τρείς παρατάξεις και με τα ψηφοδέλτια όπως ακριβώς είχαν στις εκλογές του 2010, χωρίς καμία αλλαγή.
  
Στις εκλογές θα συμμετέχουν οι Χρ. Χασιάκος, Στ. Καραβασίλη και Ι. Νάκης, ενώ εκτός θα είναι ο Μ. Γαρνέλης

Οι τρείς παρατάξεις που θα συμμετέχουν στις νέες εκλογές που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο είναι οι συνδυασμοί  «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ», με επικεφαλής τον Ιωάννη Νάκη, «ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με επικεφαλής την Σταυρούλα Καραβασίλη και «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», με επικεφαλής τον Χρήστο Χασιάκο.
Στις περυσινές εκλογές συμμετείχε και ο συνδυασμός «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ», με επικεφαλής τον Μ. Γαρνέλη.
Στον δεύτερο γύρο των εκλογών είχαν περάσει ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ», με επικεφαλής τον Μαρίνο Γαρνέλη και η «ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», με επικεφαλής τον Χρήστο Χασιάκο, για να τις κερδίσει ο Μ. Γαρνέλης με ποσοστό 51.22%, έναντι 48.78% του Χρήστου Χασιάκου.
Στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο συνδυασμός ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ πήρε 3033 ψήφους με ποσοστό 35.91%, ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 2516 (29.79%), ο ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2501 (29.62%) και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 395 (4.68%).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών κατά Δημοτική Ενότητα, στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο των εκλογών φαίνονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε.
pinakas ekloges kentrika tzoymerka 11os 7 2011
 Πηγή:  http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=7205:2011-08-19-15-46-17&catid=1:local&Itemid=28

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites