Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

26 Ιουνίου 2011

Η τελετή για την Απελευθέρωση της Άρτας (video)

Με μία σεμνή τελετή αλλά και κάτω από τα συνθήματα των αγανακτισμένων της Άρτας, ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί  της απελευθέρωσης της Άρτας που έγινε το 1881.
Στον Άγιο Δημήτριο σήμερα το πρωί τελέστηκε δοξολογία υπό την παρουσία του Βουλευτή Άρτας της ΝΔ Κ. Παπασιώζο, του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Β. Ψαθά,  των Αντιδημάρχων  Β. Βασιλάκη – Μητρογιώργου και Θ. Γκούβα, καθώς επίσης και τους διοικητές των σωμάτων ασφαλείας του Ν. Άρτας. Μετά τη δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Στην πλατεία της εκκλησίας είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς οι Αγανακτισμένοι της Άρτας φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου.  
Ακολουθεί βίντεο:
Η τελετή για την Απελευθέρωση της Άρτας from CRISTINA NAKOU on Vimeo.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites