Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

26 Ιουνίου 2011

Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Άνω Καλεντίνης - Εξώδικος ειδοποίηση για τις ανεμογεννήτριες

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Με αφορμή την……… Απόφαση του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, περί έκδοσης αδείας εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην περιοχή ΓΛΥΡΟΓΟ, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:
1. Βάσει της.......... Τελεσίδικης απόφασης του Αρείου Πάγου, ο συνεταιρισμός
μας έχει κατ" αποκλειστικότητα την πλήρη κυριότητα, νομή και χρήση του βουνού Σιαφάκας. τμήμα του οποίου είναι η κορυφογραμμή «ΓΕΡΑΜΠΗΣ» όχου σχεδιάζετε την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
2. To Δ.Σ. του συνεταιρισμού μας παμψηφεί αποφάσισε σε κανένα σημείο της ιδιοκτησίας μας να μη επιτρέψει την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών.
3. Κατόπι των ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι όσες άδειες και αν πάρετε αχό κρατικούς φορείς ο συνεταιρισμός μας. ως κύριος κάτοχος της κορυφογραμμής «ΓΕΡΑΜΠΗΣ». δεν θα σας επιτρέψει στην ιδιοκτησία μας αυτή να κάνετε οποιαδήποτε εργασία.
4. Τέλος σας προειδοποιούμε ότι στην περίπτωση που εισέλθει μηχάνημα σας στην ιδιοκτησία μας του βουνού Σιαφάκας θα θεωρηθεί ΑΝΑΙΤΙΑ και ΛΥΘΑΙΡΕΤΙΙ εκ μέρους σας ΠΡΛΞΙΙ
Οι κάτοικοι συνιδιοκτήτες της πρώην κοινότητας ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ θα αντισταθούν σθεναρά με απρόβλεπτες συνέχειες και ο συνεταιρισμός μας θα καταφύγει στα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια.
Ανω Καλεντίνη..............
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού
ΘΩΜΑΣ Ε ΛΝΛΡΕΟΥ

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites