Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Μαΐου 2011

Γιορτή Προβατίνας – Αντάμωμα Κτηνοτρόφων 2011 - Γάβρογος Άρτα

Στις 26/06/11 διοργανώνεται για φέτος η γιορτή προβατίνας στο Γάβρογο (Παλιολίβαδο). Στην διοργάνωση συνεργάζονται ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, το Δ.Δ. Σκουληκαριάς, ο πολιτιστικός σύλλογος Σκουληκαριάς και Γιαννιώτη. Είναι μια εκδήλωση που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και έφερε αρκετά οφέλη στην περιοχή αυτή του Γαβρόγου, μέσω χρηματοδοτήσεων για δρόμους, τουριστική προβολή κ.τ.λ.
Δείτε 6 καταπληκτικά video από εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια.


Καλή κίνηση και πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Όπως πρέπει να αντισταθούμε στο ξεπούλημα του υπόλοιπου Γαβρόγου σε ιδιώτες επενδυτές και δέσμευση γης (1.600 στρ. για τοποθέτηση ανεμογεννητριών). Όχι το ένα παιδί καλό και το άλλο γ....ώ τη μάνα του κ. Αντιδήμαρχε Γ. Καραϊσκάκη. Και ελπίζω κ. Δήμαρχε την ίδια αντιμετώπιση (στη χρηματοδότηση) να έχουν και οι άλλες εκδηλώσεις στον Δήμο μας, π.χ. Αγ. Παρθένιος-Σέλτσο - Μοναστήρι Μεγαλόχαρης-κ.τ.λ.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites