Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

30 Μαΐου 2011

23ο Αντάμωμα Βαλτινών

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και με ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το 23ο Αντάμωμα Βαλτινών στη θέση Μπαχούνια της Βαρυμπόπης. Το Αντάμωμα διοργανώνεται από το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Ο.ΣΥ.ΒΑ. με τη συμμετοχή των 17 Συλλόγων μελών της και είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν για φαγητά και ποτά, ενώ θα λειτουργεί και καντίνα με σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά. 
Για τη διασκέδαση θα φροντίσει παραδοσιακή ορχήστρα αποτελούμενη από τους : Γιώργο Βίτσα (κλαρίνο), Χρήστο Τσιαμπόκαλο (βιολί), Γιάννη Μεγαλούδη (λαούτο), Ανέστη Βίτσα (Κρουστά) και στο τραγούδι τους Νίκο Βλαχοδήμο, Πάνο Παππά, Ελένη Βίτσα, Σωτηρία Βίτσα, Κώστα Τσιαμπά, Πέτρο Πανάγο, Ελένη Σιαφάκα, και Κώστα Τηγάνη. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Κ.Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ. ή στα μελή των Δ.Σ. των συλλόγων.

Αποσπάσματα του Ανταμώματος θα μεταδοθούν από την εκπομπή "Εχει γούστο" της Μπήλιως Τσουκαλά. Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής -Πειραιά θα συμμετέχει με το χορευτικό του τμήμα και θα προσφέρει στα μέλη του μεζέ ,αναψυκτικά και μπύρες. 
Περιμένουμε όλα τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν και να γλεντήσουμε όλοι μαζί μέσα στο δάσος.
http://www.chalkiopouloi.gr/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites