Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

10 Μαΐου 2011

Προημερίδες της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας σε Πρέβεζα, Άρτα, Αμφιλοχία και Βόνιτσα στις 13-14-15/05/11 για την ''προστασία του Αμβρακικού κόλπου''.


ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
                      
   Αθήνα 9-5-2011


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                       Προστασία του Αμβρακικού 


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει με τους δήμους Πρέβεζας, Άρτας, Αμφιλοχίας και Ακτίου-Βόνιτσας προημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στις παραπάνω πόλεις στις:
 13/5/2011 και ώρα 6μ.μ. στην Πρέβεζα, στην Θεοφάνειο αίθουσα
 14/5/2011 και ώρα 10,30 π.μ. στην Ανέζα της Άρτας στην αίθουσα του Δημ. Σχολείου
15/5/2011 και ώρα  12.00 το μεσημέρι  στην Αμφιλοχία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου
Και την ίδια μέρα στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας και ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΒΟΝΙΤΣΑ».
Οι προημερίδες αυτές θα έχουν ως θέμα τις αιτίες ρύπανσης και μόλυνσης του Αμβρακικού Κόλπου, κυρίως όμως δράσεις και παρεμβάσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες και κοινωνικά ωφέλιμες από ειδικούς επιστήμονες κυρίως Πανεπιστημιακούς, οι οποίες θα καταγραφούν, αξιολογηθούν και κωδικοποιηθούν, ώστε να παρουσιαστούν στην κεντρική ημερίδα που θα γίνει στην Αθήνα, τα συμπεράσματα της οποίας θα προωθηθούν για υλοποίηση προς όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας. 
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites