Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

09 Μαΐου 2011

Περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Ιταλία

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους γείτονες Iταλούς η πρόβλεψη του Ραφαέλε Μπεντάντι, ότι την Τετάρτη στις 11 Μαϊου θα κάνει μεγάλο σεισμό στην Ρώμη.
Η δημόσια τηλεόραση Rai μέσω ρεπορτάζ προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και η Πολιτική Προστασία εκδίδει ανακοινώσεις που συμβουλεύουν τους πολίτες να μην πανικοβάλλονται.
Ο Ραφαέλε Μπεντάντι, ήταν γνωστός στη χώρα ως ο «προφήτης των σεισμών» και είχε αποκλειστεί από τις επιστημονικές οργανώσεις ως τσαρλατάνος. Στην επιστημονική του διαθήκη αναφέρει ότι στις 11 Μαΐου 2011, θα σημειωθεί στην ιταλική πρωτεύουσα μεγάλος σεισμός. Ο Ιταλός, αναφέρει επίσης ότι θα ακολουθήσει και ένας δεύτερος, τον Απρίλιο του 2012.
Ο Ραφαέλε Μπεντάντι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών το 1979, θεωρούσε ότι οι σεισμοί μπορούσαν να προβλεφθούν με ακρίβεια με παρατήρηση των πλανητών, του ήλιου και της σελήνης.
Το 1923 προέβλεψε σεισμό στην Αδριατική για τις 2 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Είχε μάλιστα επισκεφτεί συμβολαιογράφο στις 23 Νοεμβρίου του 1923, ώστε να συντάξει ένα επίσημο έγγραφο που ανέφερε ως πιθανή ημερομηνία σεισμού την 2α Ιανουαρίου του 1924, πέφτοντας τελικά έξω μόλις δυο μέρες, αφού ο σεισμός έγινε στις 4 Ιανουαρίου.
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites