Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

06 Ιανουαρίου 2011

Διόδια της Ιόνιας Οδού στον Κόμβο Πέτα


Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, εκτιμάται ότι μέχρι το Πάσχα θα κατασκευαστεί ανισόπεδος κόμβος με γέφυρα επί της Ιόνιας οδού,  η οποία θα έχει μεγαλύτερο πλάτος αφού πάνω σε αυτή θα λειτουργήσουν διόδια από τον παραχωρησιούχο της Ιόνιας οδού, καθώς και οι παράπλευροι δρόμοι για είσοδο και έξοδο.
Απαιτείται άμεση παρέμβαση των τοπικών φορέων για την άμεση απομάκρυνση του σταθμού διοδίων πέραν της Ηπείρου, προς την Αιτωλοακαρνανία, καθώς η λειτουργία σταθμού διοδίων στον Κόμβο Πέτα θα δυσχεράνει και θα επιβαρύνει οικονομικά τις ενδοδημοτικές, διαδημοτικές και περιφερειακές μετακινήσεις των πολιτών της Ηπείρου.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites