Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

03 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΔΗΜOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Αντιδημάρχων


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΧΕΡΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ
1)ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦ
2)ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
3)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
4)ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5)ΣΟΦΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
6)ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ....
Ο Νικηφόρος Αρκουμάνης ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στο ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Τετραφυλίας.
Ο Παναγιώτης Καλαμπόκης ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στο ΔΙΑΣΕΛΟ και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
Ο Αθανάσιος Γαλύφας ορίστηκε αντιδήμαρχος, το Γραφείο του θα είναι στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ και θα ασχολείται κυρίως με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του πρώην Δήμου Ηράκλειας.
Ο Χρήστος Αποστόλου ορίστηκε αντιδήμαρχος ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, το Γραφείο του θα είναι στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ και θα ασχολείται κυρίως με τον συντονισμό και την επίλυση προβλημάτων όλων των κατοίκων του νέου Καλλικρατικού Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
Πηγή: http://anokalentini.blogspot.com/ - http://www.facebook.com/group.php?gid=193863287837

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites