Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

11 Νοεμβρίου 2010

Ενωτικό κάλεσμα από τον Δημήτρη Γαλλίκα

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Γ. Καραϊσκάκη που ήλθε πρώτος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου επικεφαλής του συνδυασμού «Ραδοβυζινή Συνεργασία», απευθύνει στους δημότες του νέου Δήμου ενωτικό κάλεσμα εν όψει του β’ γύρου των εκλογών. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γαλλίκας αναφέρει:
«Συνδημότισσες και συνδημότες
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο μας, μας κάνει αισιόδοξους για την τελική  επικράτηση του συνδυασμού μας, αλλά συγχρόνως μας επιτρέπει να μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλους και όλες που την πρώτη Κυριακή επέλεξαν άλλους συνδυασμούς.
(11/11/2010)
Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, έχοντας κύριο μέλημά μας τους ανθρώπους του νέου Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο.
Πιστεύουμε ότι ο λόγος μας έγινε αποδεκτός ακόμη και από εκείνους που στον πρώτο γύρο, για δικούς τους λόγους έκαναν άλλες επιλογές.
Τους καλούμε αυτή την Κυριακή να συναντηθούν μαζί μας στις κάλπες, υποσχόμενοι πως όλες οι δυνάμεις μας θα αφιερωθούν για την σύνθεση όχι μόνο εκείνων που μας ενώνουν, αλλά και  για εκείνα τα θέματα που οι απόψεις διαφέρουν.
Εκείνο που μας ενώνει είναι σίγουρα η αγάπη για τον τόπο μας  και εγώ, οι συνεργάτες μου, ο συνδυασμός μας «Ραδοβυζινή Συνεργασία», θα οικοδομήσουμε πάνω σ’ αυτή ώστε ο νέος Δήμος Γ. Καραϊσκάκη να μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους αυτά που τους αξίζουν»
Δημήτρης Γαλλίκας

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites