Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

12 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με επικεφαλής τον Μ. ΓΚΟΥΖΙΑ

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που στον πρώτο γύρο των εκλογών μας τίμησε με την επιλογή τους για τον δεύτερο γύρο.
Φίλες και φίλοι,η ώρα της τελικής ευθύνης όλων μας για τον τόπο φτάνει την Κυριακή.Το όραμα για τον Δήμο μας σε συνδυασμό με την πρόκληση του Καλλικράτη, που σαν πρώτη φορά θα χαρακτηρίσει και στο μέλλον την εξέλιξη, απαιτεί να συμμετέχουμε και να καθορίσουμε με την άποψή μας την τελική απόφαση.Αδιαφορία και αποχή από την μια μεριά όπως και ανοχή σε πειραματισμούς χωρίς ξεκάθαρους στόχους και πρόγραμμα για το μέλλον του τόπου, θα χαρακτηρίσουν αρνητικά το Αύριο για τα χωριά μας.Από την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής μας τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, πλατιά με μαζικές και δημοκρατικές διαδικασίες φτιάξαμε τον συνδυασμό μας. Καιρό τώρα μιλήσαμε μαζί, μελετήσαμε τα προβλήματα της περιοχής, συνδιαμορφώσαμε άποψη, δώσαμε πλατιά το πρόγραμμά μας.Τώρα είναι η ώρα της τελικής κρίσης!Με ευθύνη και σοβαρότητα να σταθούμε μπροστά στην τελική επιλογή μας!
Να είμαστε όλοι εκεί!
Η Πολιτική Γραμματεία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ραδοβυζινών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη-ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΟΥΖΙΑΣ-υποψήφιος Δήμαρχος.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites