Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Νοεμβρίου 2010

Στο μαραθώνιο της Σαγκάης ο Λάμπρος Πανάγος


Στη Σαγκάη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο βετεράνος Αρτινός αθλητής μεγάλων αποστάσεων Λάμπρος Πανάγος εκπροσωπώντας μαζί με άλλους πέντε Έλληνες αθλητές τη χώρα μας στον επετειακό Μαραθώνιο δρόμο που διοργανώνεται εκεί με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από ολόκληρη την υφήλιο.
Ο Αρτινός αθλητής και η αποστολή μετέχουν στον αγώνα προσκεκλημένοι της Κινεζικής κυβέρνησης ενώ τα έξοδά τους έχουν αναλάβει Ελληνικές εταιρείες ως χορηγοί. Η παραμονή στην χώρα του μεταξιού θα είναι ενός μηνός και θα υπάρξει στα πλαίσια της φιλοξενίας περιήγηση και του Θιβέτ.
Πάντως πέραν της τιμητικής συμμετοχής του Λάμπρου Πανάγου στη διοργάνωση αξίζει να σημειωθεί πως έχει καταφέρει ο ίδιος μέσα σε λίγους μήνες να κάνει μεγάλο αριθμό Μαραθωνίων και μάλιστα σε μεγάλους επετειακούς αγώνες τη στιγμή που παγκόσμιοι αθλητές κάνουν δύο με τρεις Μαραθωνίους το χρόνο, πράγμα που καταδεικνύει πέραν της ποιότητας του αθλητή και το μεγάλο του ζήλο στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών.
Ελπίζουμε το παράδειγμά του να αποτελέσει πυξίδα και για άλλους νεότερους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Υ.Γ. Ο Λάμπρος Πανάγος είναι από την Άνω καλεντίνη Άρτας
Δείτε εδώ: http://astrohori.blogspot.com/2010/10/blog-post_1339.html

Πηγή: http://www.erevnanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=837:sto-marathwnio-ths-sagkahs-o-lampros-panagos&catid=73:arta&Itemid=219

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites