Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

10 Μαΐου 2013

Mε 10 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 13-5-13 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΡΑΪΣΚΑΚΗ
Ανω Καλεντίνη 08 Μαΐου 2013 Αριθ. Πρωτ: 4387

Παρακαλούμε όπως την 13 του μήνα Μαΐου του έτους 2013. ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. προσέλθετε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του δήμου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.     Διάθεση και ψήφιση πίστωσης για σύνδεση στο δίκτυο διανομής χαμηλής τάσης.
2.    Έγκριση φακέλου και εγχειριδίου Διαχειριστικής Επάρκειας, εφαρμογή εγχειριδίου διαδικασιών, υποβολή αίτησης - φακέλου, εξουσιοδότηση δημάρχου.
3.    Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου».
4.    Αποδοχή πίστωσης ποσού 200.000.00 £ από το Υπουργείο Ανάπτυξης για το έργο «Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη ν. Άρτας».
5.    Αποδοχή επικαιροποιημένης μελέτης για το έργο «Βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας οικισμών δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη» και έγκριση υπογραφή: προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Αρταίων για την ένταξη του έργου».
6.    Αποδοχή μελέτης «Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας στον οικισμό Γιαννιώτη    Σκουληκαριάς και διαμόρφωση πλατείας στον οικισμό Ζυγό Διχομοιρίου».
7.    Σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δρόμου Παλαιοχωράκι - Καψάλια Τ. Κ. Πέτρας.
8.    Διάθεση πίστωσης για τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.
9.    Σχετικά με την είσπραξη τελών ύδρευσης από τα ΕΛ. ΤΑ.
10.  Ορισμός δημοτικού συμβούλου για να μετέχει στην 3μελή επιτροπή Λαϊκών Αγορών.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites