Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Σεπτεμβρίου 2012

Τι γίνεται στα Μηλιανά;

Ο έβδομος εμπρησμός από την 11η Σεπτεμβρίου σε σπίτι στα Μηλιανά και κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση ποιοι και γιατί το κάνουν.  

 Η 63χρονη ιδιοκτήτρια έτρεχε για να σωθεί - Ο άγνωστος εισβολέας δεν μπήκε για να κλέψει...

Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα (17-09-2012) σε σπίτι που βρίσκεται στα Μηλιανά της Άρτας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άγνωστος δράστης, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της 63χρονης και έβαλε φωτιά σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Η 63χρονη άρχισε να τρέχει και κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι. Το ίδιο έκανε και ο δράστης, που κατάφερε να απομακρυνθεί πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία και η πυροσβεστική, που τελικά έσβησε τη φωτιά.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές σε έπιπλα και ρούχα. Για την ώρα δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια της υπόθεσης, με την ιδιοκτήτρια να επιμένει πως δεν είχε προηγούμενα με κανέναν...

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites