Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

23 Ιουνίου 2012

Τριήμερο Φεστιβάλ Τζουμέρκων 3-4-5 Αυγούστου στη θέση Ίσιωμα

Στη θέση Ίσιωμα, όπου βρίσκεται το Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο φεστιβάλ «Χαμός Στο ίσιωμα». Οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο ψηλά, γιατί καλοκαίρι δεν είναι μόνο η θάλασσα.
Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης για το φεστιβάλ είναι το ακόλουθο: 
«Καλοκαίρι 2012!!! Ποιες θα είναι οι αναμνήσεις μας από αυτό το καλοκαίρι; Πώς μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτόν τον βομβαρδισμό απαισιοδοξίας; Δεν είναι δύσκολο. Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του πλανήτη, ας το εκμεταλλευτούμε. Γνωστές και αμέτρητες οι παραλίες και οι προορισμοί. Δεν είναι μόνο η θάλασσα όμως. Ας κοιτάξουμε και λίγο πιο ψηλά... Σας καλούμε στα Τζουμέρκα, ένα τόπο που δεν έχει αλλοτριωθεί από το καταστροφικό ραβδί του τουρισμού. Η φύση εδώ είναι αγνή και άγρια, για λάτρεις του εναλλακτικού οι οποίοι είναι ικανοί να θαυμάσουν.
Στη θέση Ίσιωμα, όπου βρίσκεται το Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων, σ’ ένα 3ήμερο φεστιβάλ που υπόσχεται να γεμίσει τις αισθήσεις με χρώματα, ήχους, μυρωδιές, εικόνες και στιγμές μοναδικές. Στιγμές που θα αναδείξουν στους εαυτούς μας ότι ζούμε.Ελάτε να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να γελάσουμε, να μερακλώσουμε και να κοιμηθούμε με ταβάνι μας τ’ αστέρια.Με σεβασμό στη φύση, στους εαυτούς μας και σε αυτό που κάνουμε! Καλά να περνάμε!»

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites