Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Νοεμβρίου 2011

Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Άρτα.


Tο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Training in International Financial Reporting Standards for SMEs»(Εκπαίδευση στα διεθνή οικονομικά πρότυπα χρηματοδότησης για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις) στα πλαίσια της δράσης Leonardo Da Vinci - Transfer of Innovation, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις ηπειρωτικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Ομιλητές θα είναι, ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου Ευάγγελος Κουμανάκος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και ο Δημήτρης Φίλης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 16.30 στην Άρτα.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites