Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Οκτωβρίου 2011

Με επιτυχία και φέτος η «Γιορτή Κάστανου – Τσίπουρου» στην Καστανιά Άρτας


giorth kastanoy tsipoyroy kastania 2011
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς «Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ» πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον «Γιορτή Κάστανου – Τσίπουρου» στην Καστανιά Άρτας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και κρύο), την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, όπου κατενθουσιάστηκαν με τα προσφερόμενα γευστικά και άφθονα κάστανα.
giorth kastanoy tsipoyroy kastania 2011 gallikas dhmhtrhs
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Αποστόλου και Νικηφόρος Αρκουμάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νεκταρία Σπούκα, Τζένη Κοίλια – Ταπραντζή, Κων/νος Μπούκας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καστανιάς κ. Μανώλης Ευθυμίου.
giorth kastanoy tsipoyroy kastania 2011 xoros
Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Τζουμανίκας αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ταλανίζουν το κράτος καθώς και ότι ο Σύλλογος με κάθε δυνατό μέσο θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έθιμο. Αφιέρωσε δε την φετινή γιορτή στον αδικοχαμένο συγχωριανό τους Κώστα Δ. Ευθυμίου.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites