Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Οκτωβρίου 2011

Μαθητές Αστροχωρίου - Ο χειμώνας εντείνει την αγωνία


ΠΑΡΑ τις πιέσεις και τις διαμαρτυρίες τίποτα δεν έχει αλλάξει ως προς τη λειτουργία του γυμνασίου Αστροχωρίου, οι μαθητές του οποίου εξακολουθούν να μεταφέρονται στο αντίστοιχο της Άνω Καλεντίνης.
Την ίδια στιγμή, εκτός από τους μαθητές και τους γονείς, αγωνιά και ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Δημήτριος Γαλλίκας (φωτό), διότι ανέμενε ότι οι αρμόδιοι θα πείθονταν από την αναγκαιότητα να παραμείνει εν λειτουργία το γυμνάσιο Αστροχωρίου. Και αγωνιούν διπλά όσο πλησιάζει ο χειμώνας γιατί οι καθημερινές διαδρομές προς και από την Άνω Καλεντίνη θα είναι Οδύσσεια για τα παιδιά. «Μάλλον θα πρέπει να κοινοποιώ προς κάθε αρμόδιο τις αποφάσεις για ματαίωση των μετακινήσεων λόγω αντίξοων καιρικών φαινομένων, που προβλέπεται να είναι πολλές» αποφαίνεται ο κ. Γαλλίκας μπας και συγκινήσει το υπουργείο Παιδείας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Με την περιφερειακή διευθύντρια Φιλιώ Νόκα - Ζαράχη πάντως ο ίδιος έκανε τη διαδρομή το καλοκαίρι, κι απ' ότι μας είπε ο δήμαρχος, είχε πειστεί πως είναι δύσκολη, αλλά όμως δεν φτάνει μόνο να συμμερίζεται το πρόβλημα, πρέπει και να βρίσκει λύση. Και η λύση αποτελεί μονόδρομο: Να ανοίξει και πάλι το γυμνάσιο.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites