Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε video και φωτογραφίες από την φωτιά στα Μηλιανά Άρτας

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Π.Υ. Άρτας η πυρκαγιά στα Μηλιανά του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη εκδηλώθηκε στις 12.10. Η έναρξη έγινε σε τρία διαφορετικά σημεία, γεγονός που «δείχνει» εμπρησμό από πρόθεση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Π.Υ. Άρτας, η οποία διερευνά τα αίτια.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φωτιά μέσα σε τρεις μέρες που εκδηλώνεται στα Μηλιανά – η προηγούμενη ήταν την περασμένη Παρασκευή – γεγονός που ενισχύει τις υποψίες περί εμπρησμού.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, 5 οχήματα της Π.Υ. Άρτας, ένα όχημα από το Αθαμάνιο και 2 οχήματα από το κλιμάκιο του Αστροχωρίου καθώς και τα υδροφόρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Σημαντική ήταν η βοήθεια των κατοίκων. Την επιχείρηση κατάσβεσης συντόνιζε ο διοικητής της Π.Υ. Άρτας κ. Θωμάς Ρίζος μαζί με τον διοικητή Π.Υ. Ηπείρου κ. Σταυρόπουλο ο οποίος έφτασε νωρίς το απόγευμα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.50 και σβήστηκε πλήρως σήμερα στις 7π.μ.
Έκαψε συνολικά 10 στρέμματα δασικής έκτασης και 70 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης ενώ έχουν καεί και κάποιες εγκαταλελειμμένες αποθήκες. 




























facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites