Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

07 Σεπτεμβρίου 2011

"Κύριε Δήμαρχε εκεί πάνω στο Κλειστό Άρτας διψάμε."

"Κύριε Δήμαρχε, εδώ και ενάμιση μήνα όπως καλά γνωρίζετε διψάμε. Η κατάσταση δεν πάει άλλο έχει φτάσει στο απροχώρητο. Επιτέλους κάντε κάτι.
Πού είναι οι προεκλογικές δεσμεύσεις σας ότι αν εκλεγείτε δήμαρχος κανένας πολίτης στο Δήμο Νικολάου Σκουφά δεν θα μείνει χωρίς νερό. Πείτε μας ποιες λύσεις δώσατε ώστε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα;
Εδώ και 20 ημέρες η μηχανή ήταν χαλασμένη και αυτό που θα έκανε ο καθένας μας ήταν να την αντικαταστήσει με καινούργια άμεσα και όχι να κουβαλάει νερό με τις υδροφόρες ιδιώτη για όλο αυτό το διάστημα και να μας κοστίζει το νερό “ο κούκος αηδόνι”, αλλά και με τις υδροφόρες αυτές το πρόβλημα δεν λύθηκε μιας και το νερό έφτανε για 3-4 ώρες την ημέρα.
Ίσως κ. Δήμαρχε να υπάρχει και το πρόβλημα της άσκοπης σπατάλης όπως διατυμπανίζετε σαν δικαιολογία, αλλά πέστε μας ποιος είναι αρμόδιος να το ελέγξει αυτό; Μήπως οι υπάλληλοι της ύδρευσης του Δήμου σας;
Απαιτούμε να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα εκτός και αν περιμένετε να σας το λύσει ο θεός που μιας και Φθινόπωρος κάποτε θα βρέξει!!!
Μας αναγκάζετε να καταφύγουμε και στις αρμόδιες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα το υγειονομικό μιας και όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες η είσοδος της δεξαμενής είναι προσβάσιμη για τον καθένα , όπως και οι καταπακτές πάνω από αυτή όπου ο καθένας είτε εχει ψυχολογικά προβλήματα είτε θέλοντας να κάνει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια όπως για παράδειγμα να ρίξει οτιδήποτε μέσα δρώντας ελεύθερα. Εμείς οι κάτοικοι του Κλειστού τρέμουμε μόνο και μόνο στην ιδέα ενός τέτοιου γεγονότος.
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την κατάσταση αυτή την επιβαρύνει και το γεγονός που ο καθένας ανοιγοκλείνει τις βάνες όποτε θέλει χωρίς να υπάρχει κάποιος προγραμματισμός, παίζοντας με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού που πολλές φορές δεν έχουν ούτε νερό να πιούν και μη γνωρίζοντας για το πότε θα έρθει έστω και αυτό το λιγοστό νερό.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ.-"

Κλειστό Άρτας, 07 Σεπτεμβρίου 2011
Κάτοικος Κλειστού Πέτα Άρτας

Xωρίς νερό το 2011 σε χωριό της Άρτας - 13 Ιουλίου 2011 http://astrohori.blogspot.com/2011/07/x-2011.html

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites