Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

16 Αυγούστου 2011

Νέα ιστοσελίδα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη - http://www.gkaraiskakis.gr/


Η σελίδα είναι υπό κατασκευή και δεν έχει ολοκληρωθεί.
Δείτε την πατώντας εδώ: http://www.gkaraiskakis.gr/
Ως Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του Δήμου μας. Από τον ηλεκτρονικό αυτό ισότοπο, επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε την όμορφη περιοχή μας και να ανοίξουμε μία ακόμη οδό επικοινωνίας με τους δημότες  και τους επισκέπτες μας.
Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώσει για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σας προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την ιστορία της περιοχής και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εικόνα της.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Δημήτριος Γαλλίκας

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites