Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

18 Αυγούστου 2011

Η Εκδήλωση με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου" 22 Αυγούστου 2011 στις Πηγές Άρτας θα μεταδοθεί μέσω Internet, αλλά και Δορυφορικά.

Ευρωβουλευτές και βουλευτές του νομού Άρτας θα συμμετάσχουν στη διακαναλική εκδήλωση με θέμα: «Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου» που διοργανώνει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στο κοινοτικό διαμέρισμα Πηγές στις 22 Αυγούστου 2011 (20.00 - 21.30).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:
Σωκράτης Ξυνίδης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής της ΝΔ
Χαράλαμπος Αγγουράκης, Ευρωβουλευτής της ΚΚΕ
Οι Βουλευτές του Νομού Άρτας:
Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Παύλος Στασινός, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Δημήτρης Τσιρώνης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
καθώς και ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.silencepro.gr/piges/) και από τον Δορυφόρο W3Α 7° ανατολικά, Συχνότητα 12.573,926 HORIZONTAL, SYBOL RATE 3300 FEC 3/4 (Τεχνικός υπεύθυνος Μάκης Δανιήλ             6974998902 begin_of_the_skype_highlighting            6974998902      end_of_the_skype_highlighting      ) και το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο να αναμεταδοθεί από όποιο τηλεοπτικό κανάλι η ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.
Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι: Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Μεταφορές και Τουρισμός, Οικονομική κρίση καθώς και θέματα Εξωτερικής Πολιτικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το σήμα στο δορυφόρο θα ανεβεί στις 19:45
Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και από το astrohori.blogspot.com


Ο Κώδικας για όποιον θέλει να τον προσθέσει στη σελίδα του.<embed src="http://www.filothea.com/live/AkamaiFlashPlayer.swf?src=rtmp://cp77174.live.edgefcs.net/live/eurosilence@43543" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="326" height="283">


facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites