Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

05 Ιουλίου 2011

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και το υπ' αυτή διαχειριζόμενο Ίδρυμα ''Μόρφωσις Νεολαίας'', βραβεύουν με χρηματικά έπαθλα, τους αριστεύσαντες μαθητές των παραμεθορίων Σχολείων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.


ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΣΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΔΡΥΜΑ «ΜΟΡΦΩΣΙΣ  ΝΕΟΛΑΙΑΣ»
Ν.Π.Ι.Δ / Π.Δ 51/1975
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 (7ος ) ΑΘΗΝΑ 105 52

Αθήνα 4-7-11
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Το ίδρυμα «Μόρφωσις Νεολαίας» (ιδρυτής Στέφανος Βασιλάκος) του οποίου διαχειριστής είναι η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος,  ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το Δήμο Φιλιατών και το Δήμο Ιωαννιτών θα απονείμει τα ετήσια χρηματικά έπαθλα και βραβεία στους πρωτεύσαντες  δικαιούχους μαθητές των ακριτικών σχολείων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και των 1ου Λυκείου Ιωαννίνων, Σχολής Βελλάς και σχολείο Κόντσικας ,  το Σάββατο 9-7-11 και ώρα 11η πρωινή, στο Δημαρχείο Φιλιατών και την Κυριακή 10-7-11 ώρα 11η πρωινή,  στο Πνευματικό Κέντρο Κόντσικας που είναι η γενέτειρα του ιδρυτή.  Όλοι οι δικαιούχοι πρωτεύσαντες μαθητές έχουν ειδοποιηθεί με ταχυδρομική επιστολή.
Στην εκδήλωση συμμετέχει και το μουσικό σχολείο Ιωαννίνων
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites