Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

28 Ιουλίου 2011

Στην Άρτα ο Γιώργος Παπανδρέου

Αύριο ώρα 11:00 πμ, θα βρίσκεται στην Άρτα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», παρουσία του Δημάρχου Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη, Θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του Νομού.
Κομματικοί παράγοντες που απευθυνθήκαμε για να ενημερωθούμε λεπτομερώς για την έλευση του Γ. Παπανδρέου, μας είπαν πως δεν πρόκειται για κομματική συγκέντρωση και πως έρχεται ως Πρωθυπουργός να ενημερώσει τις παραγωγικές τάξεις και να ακούσει τα προβλήματά τους. Θεωρούν δε μεγάλη τιμή ότι επελέγη η Άρτα ως πρώτη πόλη επίσκεψης του Πρωθυπουργού μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών.
Πηγή: http://www.monoplio.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites