Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

28 Ιουλίου 2011

2ο SUMΜER MUSIC FESTIVAL - Σκουληκαριά Άρτας 12-14 Αυγούστου 2011

Από τις 12  μέχρι τις 14 Αυγούστου για δεύτερη φορά ένα φεστιβάλ ελεύθερης μουσικής σκέψης ανεξάρτητο, αυτόνομο, μη επιχορηγούμενο, με μόνο σκοπό να παράγουμε πολιτισμό, σε ένα χωριό τη Σκουληκαριά που βρίσκεται στα ορεινά της Άρτας με μεγάλη ιστορία, γενέτειρα του Καραϊσκάκη και του Μπακόλα, και με μαγευτική φύση.
Θέλουμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ που θα συμμετέχει όποιος έχει κάτι να πει με ήθος αξιοπρέπεια και γνώση ανεξάρτητα από ποιό μουσικό ρεύμα υπηρετεί.
Δηλώστε μας τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας μας και το τηλέφωνο σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας .
Η Σκουληκαριά είναι ένα μαγικό μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς με υπέροχο φαγητό και θαυμάσιους ανθρώπους, που άνοιξαν τα σπίτια τους και φιλοξένησαν πολλούς επισκέπτες και καλλιτέχνες του φεστιβάλ, ενώ ο χώρος που μπορεί κάποιος να στήσει τη σκηνή του είναι υπέροχος και γεμάτος καρυδιές και καστανιές που δίνουν υπέροχο ίσκιο. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας.
Για φέτος προετοιμάζουμε μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, πέρα από τις μουσικές, όπως θέατρο, εικαστικά, φόρουμ και σεμινάρια για τη μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδρομές στα βουνά, τοξοβολία και πολλά άλλα που θα ανακοινώσουμε.


Πρόγραμμα φεστιβάλ
1η Ημέρα: 12 Αυγούστου ώρα 21.30
Οι περίφημοι ΛΑΛΙΤΑΔΕΣ σε μια καταπληκτική παρουσίαση της Ηπειρώτικης μουσικής και όχι μόνο.
2η Ημέρα: 13 Αυγούστου ώρα 21.30
Νίκου Παπακώστα - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ
Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι από τον Πόντο , στην Πόλη , την Σμύρνη, το Αιγαίο μέχρι και την Ήπειρο. Με την Νάντια Καραγιάννη, τον Μάνο Κουτσαγγελίδη, τον Νίκο Καραγιάννη και την Ορχήστρα Canto Mediterraneo.
3η Ημέρα: 14 Αυγούστου , ώρα 21.30
Το φεστιβάλ αποκτά διεθνή χαρακτήρα.
120 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια παρουσιάζουν μια απίστευτη παράσταση πολυφωνικού, πεντατονικού και χορωδιακού τραγουδιού μεταφέροντας την παράσταση του Θεάτρου Δώρα Στράτου στη Σκουληκαριά.
Η ομάδα SUMΜER MUSIC FESTIVAL στο Facebook: http://www.facebook.com/groups/smfest/
Φωτογραφίες από το περσινό Φεστιβάλ: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104508686276091.6599.100001508805948
Το Φεστιβάλ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites