Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

01 Ιουλίου 2011

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη

Ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στην οποία εκφράζει την αντίθεσή του αναφορικά με την σχεδιαζόμενη πώληση των μετοχών της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ». Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής: 
«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στη συνεδρίασή του στις είκοσι (20) του μήνα Ιουνίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, σχετικά με το θέμα της σχεδιαζόμενης πώλησης των μετοχών της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», τις οποίες σε ποσοστό 67% κατέχει η Α.Τ.Ε., αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
-Διαμαρτύρεται για τον απαράδεκτο και άδικο σχεδιασμό πώλησης των μετοχών της Γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», χωρίς τη συνεργασία και τη συναίνεση των κτηνοτρόφων.
-Τάσσεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων και συμπαραστέκεται στον έντιμο αγώνα τους και στη δίκαιη αντίδρασή τους για οποιαδήποτε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας «ΔΩΔΩΝΗ». Εάν κριθεί ότι παρίσταται ανάγκη για αλλαγή, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτή αποδεκτή είναι «να γίνει προς τα φυσικά μέλη της».
-Η απροσδόκητη και εκπεφρασμένη πλέον και επίσημα πρόθεση της διοίκησης της Α.Τ.Ε. να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της γαλακτοβιομηχανίας, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων όλης της Ηπείρου και της τοπικής κοινωνίας.
-Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ιδιαίτερα ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη –κατ’ εξοχήν αγροτικός και κτηνοτροφικός, αναγνωρίζει ότι η «ΔΩΔΩΝΗ» Α.Ε. από τη δημιουργία της έως σήμερα, στήριξε ουσιαστικά το εισόδημα των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, προσφέροντας συγχρόνως στους Έλληνες και ξένους καταναλωτές, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη τόσο της Ηπειρωτικής, όσο και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.
-Κρίνεται αναγκαία η εύρυθμη λειτουργία της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», στηριζόμενη πάντα στα φυσικά μέλη της, για να μπορεί να ανακουφίζει τόσο τους κτηνοτρόφους, όσο και τους καταναλωτές - ιδιαίτερα σήμερα που η οικονομική κρίση μαστίζει τη χώρα μας».
Πηγή: http://www.gnomiartas.gr/news/item/1218-gallikas

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites