Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

22 Ιουνίου 2011

Ξενάγηση της Εθνικής ομάδας Special Olympics της Παλαιστίνης στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού

Το πρωινό της 21ης Ιουνίου ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα της Παλαιστίνης των Special Olympics, στο Κέντρο Έρευνας & Πληροφόρησης της Σαλαώρας.
Το επιστημονικό προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης υποδέχτηκε τους αθλητές της Παλαιστίνης και τους έκανε μία συνοπτική ενημέρωση για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Εθνικού Πάρκου.
Στη συνέχεια προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από την περιοχή και τέλος ακολούθησε μία διαλογική συζήτηση με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων που επικεντρώθηκε στα απειλούμενα είδη πουλιών, χερσαίας και θαλάσσιας πανίδας. Αμφότεροι αποχαιρετιστήκαμε όντας λίγο πιο πλούσιοι σε γνώσεις για τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του φυσικού περιβάλλοντος και των χαρισμάτων για τα οποία ξεχωρίζουν οι αθλητές των Special Olympics.
O Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού αναγνωρίζοντας τους πραγματικούς νικητές της ζωής ο αγώνας των οποίων θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, εύχεται ολόψυχα στην Εθνική ομάδα της Παλαιστίνης κάθε επιτυχία στους Special Olympics της Αθήνας.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites