Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

19 Μαΐου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην περιοχή των Μεγάρων, προχωρά από την Πέμπτη και για δέκα μέρες η Τροχαία, λόγω εργασιών εκσκαφής τάφρου, τοποθέτησης αγωγού αποστράγγισης και αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Συγκεκριμένα, θα γίνεται τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και το τμήμα από την χ/θ 59+700 έως την χ/θ 59+000.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα από 19 έως και 28 Μαΐου 2011, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Ωστόσο, σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι εργασίες θα διακόπτονται κατ’ εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites