Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Απριλίου 2011

Ξεκινά και πάλι η Ιόνια Οδός

 magkriotis
Σε σύντομο χρόνο, οριοθέτησε την επανεκκίνηση των εργασιών για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά και του ανεξάρτητου Βαγγέλη Παπαχρήστου.
«Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα υπερασπιστεί το έργο της Ιόνιας Οδού, στο πλαίσιο του δημοσίου συμφέροντος και μόνον. Γι΄ αυτό το λόγο έχει καλέσει τον παραχωρησιούχο και τις τράπεζες, να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τη σύμβαση παραχώρησης, να σταματήσει η προσωρινή αναστολή της χρηματοδότησης και να συνεχιστεί η κατασκευή του έργου», αναφέρει στην απάντηση του ο Υφυπουργός ο οποίος απέδωσε τα προβλήματα στην στάση των τραπεζών έναντι των παραχωρησιούχων.
«Το υπουργείο έχει καλέσει τις τράπεζες να σταματήσουν την προσωρινή αναστολή των χρηματοδοτήσεων γιατί δεν υπάρχει καμία ουσιαστική δικαιολογία», αναφέρει και υπογραμμίζει ότι «οι τράπεζες δεν έχουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να τεκμηριώσουν ευθύνη στο δημόσιο, δεδομένου ότι έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του».
EpirusPost.gr
http://zirosgr.blogspot.com/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites