Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Απριλίου 2011

Χτύπησαν και έκλεψαν 76χρονη στους Κωστακιούς

Θύμα κλοπής αλλά και βίαιης συμπεριφοράς από τους δράστες έπεσε μια 76χρονη γυναίκα στους Κωστακιούς Άρτας και μάλιστα πίσω από την πράξη αυτή κρυβόταν μια 31χρονη Γεωργιανή η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της ηλικιωμένης.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα εισήλθαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, την ακινητοποίησαν δένοντάς την χειροπόδαρα και στη συνέχεια άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 7.000 Ευρώ καθώς και χρυσαφιά συνολικής αξίας 300 Ευρώ. Η 31χρονη Γεωγιανή αναγνωρίστηκε από το θύμα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Την προανάκριση διενεργεί το Τ.Α Άρτας.
http://arta-mou.blogspot.com

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites