Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

02 Απριλίου 2011

Ζευγάρι δεν έβρισκε δουλειά στην Αθήνα και άνοιξε μαγαζί στην Άρτα

Ο Νίκος και η Μαριάννα Παπαδημητρίου, γεωπόνοι στο επάγγελμα, γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στην Αθήνα. Όμως το νεαρό ζευγάρι δεν έβρισε δουλειά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Και οι δύο αποφάσισαν, και δεν το μετάνιωσαν, να ανοίξουν κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στην Άρτα, γενέτειρα του Νίκου. Λέει ο Νίκος: «Στην Αθήνα είχα δουλέψει στον ΕΛΓΑ και σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου. Όταν έληξε η σύμβασή μου, έμεινα άνεργος και…για έναν ολόκληρο χρόνο δεν έβρισκα δουλειά. Η γυναίκα μου εργαζόταν σε μελετητική εταιρεία και έχασε τη θέση της λόγω περικοπών. 
Από το μηδέν φτιάξαμε το μαγαζί και για αρχή καλά πάει. Το επόμενο βήμα είναι να εμπλακούμε στη βιολογική γεωργία. Θα ξεκινήσουμε με μανταρίνια και λαχανικά και… βλέπουμε»».

http://katoci.blogspot.com/

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites