Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

12 Μαρτίου 2011

Συνεχίζει για νέες επιτυχίες ο Πανάγος...

Ο Λάμπρος Πανάγος, συντοπίτης μας από την Άνω Καλεντίνη, είναι ένας διεθνούς φήμης βετεράνος αθλητής μεγάλων αποστάσεων Λάμπρος Πανάγος που εκπροσωπεί τη χώρα μας σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων, όπου κι αν γίνονται, προσκεκλημένος από τους διοργανωτές.
Στις αρχές Δεκεμβρίου έτρεξε στο Μαραθώνιο της Σαγκάης, ολοκληρώνοντας έτσι τους αγώνες για το 2010, που ήταν επετειακή χρονιά των 2500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα.
Μέσα στο 2010 έτρεξε στον διάσημο μαραθώνιο της Βοστώνης, στη Ρώμη και φυσικά στην Αθήνα. Μάλιστα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης τερμάτισε σε χρόνο 3 ωρών και 50 λεπτών, που είναι πολύ καλός χρόνος για την κατηγορία του, δεδομένου ότι ο Λάμπρος είναι αθλητής αγόνων δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων. 
Τώρα ταξιδεύει για τη Γάνδη στο Βέλγιο, για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου βετεράνων, από 10 έως 20 Μαρτίου.
Όπως ανακοινώνεται από τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, «σ’ αυτό θα συμμετάσχει και ο πανελλήνια και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένος πολυνίκης συνδημότης μας Λάμπρος Πανάγος. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας του εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».
Και οι υπόλοιποι καλή επιτυχία σου ευχόμαστε Λάμπρο...

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites