Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

07 Φεβρουαρίου 2011

κ. Δήμαρχε μαζέψτε τους

Υπογραφές μαζεύουν οι Βελεντζικιώτες με σκοπό να απομακρυνθεί η κεραία της COSMOTE. Το θέμα δεν θα ήταν σοβαρό αν στο ζήτημα δεν πρωτοστατούσαν οι τοπικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τον σημερινό Δήμαρχο τον κ.Γαλλίκα.
Μπορεί όντως η ακτινοβολία να βλάπτει, και αυτό φαίνετε εκ του αποτελέσματος. Η κεραία τοποθετημένη νόμιμα και σε απόσταση χιλιομέτρων από οικισμούς εξυπηρετεί πολλά χωριά. Μήπως σας είπε κάποιος ότι αν μαζέψετε πολλές υπογραφές η cosmote ..... λαδώνει. Γιατί έτσι μάθατε να ζείτε. Μπορείτε να μου πείτε που βασίζεται τους ισχυρισμούς σας ότι η  κεραία έχει ακτινοβολία χιλιομέτρων (σύμφωνα με τα επιχειρήματα σας) ενώ τα κινητά σας με τα οποία εξυπηρετείστε είναι ακίνδυνα. Προφανώς έχετε απόφαση κάποιου Πανεπιστημιακού Βελενζικιώτικου Καφενείου.
 Κ. Δήμαρχε ο πρόεδρος του Τ.Δ Βελεντζικού υπογράφει αυτή την αίτηση. Να θεωρήσω ότι είστε ενήμερος και σύμφωνος η απλά από το ξεκίνημα σας χάνεται τη μπάλα.
Δήμος Καυκιάς.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites