Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

13 Ιανουαρίου 2011

Νέα από το Δημαρχείο - Δήμος Γ. Καραϊσκάκη

Χθες το απόγευμα 12-1-2011, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
Ασχολήθηκε κυρίως με οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα.
Συζήτησαν επίσης για την ανάγκη πρόσληψης οδηγών και χειριστών στα απορριμματοφόρα και τα υπόλοιπα μηχανήματα.
Ο Δήμος έχει μηχανήματα καθαρισμού των δρόμων, αλλά δεν έχει χειριστές. Κρίθηκε αναγκαίο ο Δήμος  να συνάψει  δίμηνες συμβάσεις οδηγών και χειριστών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα στους δρόμους από καιρικά φαινόμενα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η περισυλλογή των σκουπιδιών.
Στα δίκτυα ύδρευσης επί του παρόντος, θα παραμείνουν για τη συντήρησή τους, οι ίδιοι συντηρητές που γνωρίζουν καλλίτερα και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών δικτύων.   
Σήμερα το πρωί, μιλώντας με τον Αντιδήμαρχο Γενικών καθηκόντων Χρήστο Αποστόλου, έθεσα το πρόβλημα ύδρευσης στην Καλεντίνη. Απάντησε ότι ήδη επισκέφτηκε ο ίδιος τις δεξαμενές, καθαρισμένες είναι, χρήζουν οπωσδήποτε κάποιων επισκευών και χλωρίωσης. Με διαβεβαίωσε ότι η ύδρευση των κατοίκων του Δήμου είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας γι αυτόν.  
Τα σταθερά τηλέφωνα είναι:
Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα 26813 – 60801   (Καλεντίνη)
Αντιδημάρχου Νικηφόρου Αρκουμάνη 26853 – 60302 (Αστροχώρι)
Αντιδημάρχου Παναγιώτη Καλαμπόκη  26813 – 62405 (Διάσελλο)
Των δυο άλλων αντιδημάρχων δεν καθορίστηκαν ακόμα. 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites