Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

23 Νοεμβρίου 2010

Ο Παλαιοκώστας στις ληστείες της Πρέβεζας και της Άρτας;

Κοινά στοιχεία με την ληστεία που είχε γίνει το πρωί της 25ης Ιουνίου στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Πρέβεζα, «βλέπουν» οι αστυνομικοί που ερευνούν την ληστεία που έγινε την Δευτέρα στα ΕΛΤΑ του Διασέλλου Άρτας από δύο ενόπλους οι οποίοι τραυμάτισαν τον διευθυντή. 
Δεν αποκλείουν, μάλιστα, πίσω από την ληστεία να κρύβεται ο διαβόητος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας !
Οι δράστες άρπαξαν 18.000 ευρώ και χτύπησαν στο πρόσωπο τον διευθυντή του ταχυδρομείου με τη λαβή του πιστολιού που κρατούσε ο ένας από αυτούς, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Στη συνέχεια, διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν στο Φωτεινό, όπου επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Και στην ληστεία της Άρτας, ένας υπάλληλος είχε δεχθεί επίθεση από τους δράστες την στιγμή που ανεφοδίαζε με χρήματα το ΑΤΜ του υποκαταστήματος σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.
Οι ληστές του άρπαξαν το κουτί με τα χρήματα που περιείχε 190.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο ληστείες μπορεί να είναι «δουλειές» του καταζητούμενου κακοποιού, που γνωρίζει άριστα την περιοχή.
Μάλιστα, λίγο καιρό πριν από την ληστεία στην Πρέβεζα είχε εντοπιστεί να κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, αλλά διέφυγε μέσα σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites