Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

22 Νοεμβρίου 2010

Λήστεψαν ταχυδρόμο στο Διάσελλο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 8.20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ 4000-5000 ΕΥΡΩ.

Πηγή: Φίλοι Βελεντζικού http://www.facebook.com/group.php?gid=193863287837

Και μια νεότερη  ενημέρωση

Χρηματικό ποσό 18.000 ευρώ άρπαξαν απ’ τα ΕΛΤΑ Διασέλλου Άρτας δύο άτομα με την απειλή όπλου. Η ληστεία σημειώθηκε σήμερα στις 8.15 το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες κρατούσε πιστόλι, το οποίο χρησιμοποίησαν ως απειλή προκειμένου να αποσπάσουν τα χρήματα.
Με τη λαβή του πιστολιού χτύπησαν στο πρόσωπο το διευθυντή του ταχυδρομείου ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι δράστες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και έφτασαν στο σημείο της ληστείας με αυτοκίνητο με το οποίο αναχώρησαν στη συνέχεια και το εγκατέλειψαν στο Φωτεινό.
Εκεί τους περίμενε άλλο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Πηγή: http://aetostz.blogspot.com/2010/11/18000.html#more

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites