Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

17 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Γαλλίκας: «Αρχίσαμε να δουλεύουμε για την αυριανή μέρα»

Ο νέος δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας, αναγνώρισε δυσκολίες στον αγώνα που έκανε ο συνδυασμός και αυτός προσωπικά στην περιοχή του νέου Δήμου, δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου και μεταφέροντας θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε.
Ο κ. Γαλλίκας δήλωσε συγκεκριμένα: «Ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολος ο προεκλογικός αγώνας. Ήμουν καινούργιος στην περιοχή, μεγάλωσε πάρα πολύ ο Δήμος δεν μας ήξερε ο κόσμος και ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός από μέρους μου. Τελικά όμως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Κι ασφαλώς νιώθω ικανοποίηση, για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για τη μεγάλη πλειοψηφία που μας έδωσε. Αυτό βέβαια μας γεμίζει και με ευθύνες, καθώς πρέπει να προσφέρουμε σε αυτόν τον κόσμο που πίστεψε σε μας και εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα προσφέρουμε κάποιο σημαντικό έργο.
Από την Δευτέρα κιόλας αρχίσαμε να δουλεύουμε προετοιμαζόμενοι για την αυριανή μέρα όταν και θα πρέπει να προσφέρουμε στην περιοχή κάποια πράγματα και να παράξουμε έργο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι την πρώτη του Γενάρη. Κι επειδή τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς συνεργασία και χωρίς κοινή προσπάθεια, ασφαλώς και θα μιλήσω με τους νυν τοπικούς άρχοντες και αναμένω από αυτούς να με βοηθήσουν κιόλας και λόγω εμπειρίας, αλλά και επειδή είναι αναγκαίο έτσι να λειτουργήσει ο Δήμος».
Πηγή: Ηχώ της Άρτας

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites