Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

20 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις υποψηφίων Δημάρχων«Ο νέος διευρυμένος δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει πολλές δυνατότητες και θέση στην ανάπτυξη» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γαλίκας στην Ε.
Όπως τονίζει ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού και πετυχημένος στρατηγός της Αστυνομίας, οι δυνατότητες υπάρχουν, το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει ορθολογικός σχεδιασμός για την ανάδειξή τους ώστε η περιοχή να πάρει επιτέλους μπροστά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
Όσον αφορά την εκλογική μάχη δηλώνει πως ο συνδυασμός προχωρά με σύνεση και στρατηγική χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχο τη νίκη.


«Το στοίχημα για το νέο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι πράγματι και μεγάλο αλλά και δύσκολο αλλά εμείς έχουμε τη θέληση και την εμπειρία να το φέρουμε σε πέρας» δήλωσε στην Ε ο δήμαρχος Τετραφυλίας και υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου δήμου κ. Γκούζιας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη μάχη του Μαραθώνα που πραγματοποιήθηκε στην Άνω Καλεντίνη.
Κατέληξε δε λέγοντας: ...Έχουμε να συνενώσουμε πολυπολιτισμικά αλλά και διοικητικά, οικισμούς που δεν έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους σε έναν δύσκολο ορεινό όγκο, πιστεύω πως πέραν της δικής μας προσπάθειας, οι ίδιοι οι πολίτες θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν περισσότερο στην ενοποίηση.
Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό της ευρύτερης περιοχής που διακρίνεται για την εργατικότητά του και τη θέληση για πρόοδο, σ' αυτούς τους παράγοντες στηρίζω και τη βεβαιότητα μου και για την τελική επιτυχία του συνδυασμού που ηγούμαι στις εκλογές που έρχονται.

Οι παραπάνω δηλώσεις δημοσιεύθηκαν στην erevnanews.gr την 18-10-2010


facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites