Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

09 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ ΑΣΤΡΙ (ΖΙΟΥΡΑ)


Το τελείωμα των Όρεων του Βάλτου( προς την πλευρά της Άρτας) ονομάζεται  Αστρί (παλαιότερη ονομασία ήταν  Ζιούρα), με ψηλότερη κορυφή τους Αετούς ( υψόμ. …). Και είναι αυτό που βλέπεται.        

Αυτό που θα προσέξατε σε όλες τις φωτογραφίες είναι αυτή η τεράστια επίπεδη πέτρα ( που εμείς τη λέμε Πλακανίδα ), είναι απορίας άξιον πως δημιουργήθηκε, φυσικά είναι το σήμα κατατεθέν του Χωριού. 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

1 σχόλια:

το καταφυγιο ειναι διαλυμενο απο τους βοσκους χαλασματα υπαρχουν μονο .κριμα ομως .Δεν πειραζει οι ευρητανες αυτα θελουν να μην παταει ανθρωπος στην αρτα .Ελεος ας κανει κατι ο δημαρχος σας .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites