Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Μαρτίου 2015

Kυκλοφορία στη γέφυρα Κοράκου


Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Άρτας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και με σκοπό την αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης, τελείως προσωρινά, αίρεται η γενική απαγόρευση της διέλευσης όλων των οχημάτων από τη γέφυρα Κοράκου και επιτρέπεται αυτή με τον περιορισμό για οχήματα μέγιστου μεικτού βάρους (βάρος οχημάτων και φορτίου) 3,5 tn και με όριο ταχύτητας τα 30 km.
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις οδηγίες σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites