Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

04 Μαρτίου 2015

Σύσκεψη την Κυριακή στο Αστροχώρι για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου


ΑΥΤΟ που προς το παρόν μπορούμε να σας πούμε για την διαπεριφερειακή σύσκεψη την Κυριακή στο Αστροχώρι για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου, είναι ότι επιδεικνύεται ζωηρό ενδιαφέρον και πώς ξεκίνησαν οι πρώτοι βηματισμοί.
Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες ρέουν με το σταγονόμετρο και προκειμένου να μην πέσουμε έξω τελούμε εν αναμονή, γιατί απ' ότι μας αναφέρεται αναμένεται ανακοίνωση τύπου εντός της εβδομάδας. Αυτό που με σιγουριά πάντως μπορούμε να σας αναφέρουμε είναι ότι από την πλευρά της Άρτας παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Ψαθάς και ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος και φυσικά ο Αντώνης Κοσσυβάκης. Από την πλευρά της Καρδίτσας θεματικός αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος παρακείμενου Δήμου. Και κάτι επιπλέον: Η είδηση, μεταξύ άλλων, θα κυκλοφορήσει και στο Euronews.

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites