Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

18 Αυγούστου 2014

Στις 24/8 ορκίζεται ο νέος δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος


Στις 24 Αυγούστου 2014 ορκίζεται ο νέος δήμαρχος του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος καθώς και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ακολουθεί η ανακοίνωση - πρόσκληση:
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου, των νέων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου, των νέων Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 12η Μ. στην Άνω Καλεντίνη και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη
Περικλής Μίγδος

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

1 σχόλια:

Hi, I enjoy reading your site! Is it okay if I contact you through email? Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10 gmail.com

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites