Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

16 Ιουλίου 2013

Να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Μηλιανά

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Ν. Άρτας, στη συνεδρίασή του της 15ης Ιουλίου 2013, αφού συζήτησε το ζήτημα του κλεισίματος του Καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Κοινότητα Μηλιανών Άρτας, ΟΜΟΦΩΝΑ εκφράζει την πλήρη διαφωνία του με αυτή την απόφαση. 

Από το συγκεκριμένο Κατάστημα των ΕΛΤΑ, εξυπηρετούνται εκατοντάδες κάτοικοι των απομακρυσμένων Κοινοτήτων του Δήμου μας, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια εναλλακτικής εξυπηρέτησης.

Η προσπάθεια εύρεσης ιδιώτη πράκτορα των ΕΛΤΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να καρποφορήσει και έτσι οι Κοινότητες αυτές επί της ουσίας δεν θα έχουν δυνατότητα έγγραφης επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το κοντινότερο Κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Άνω Καλεντίνη, απέχει πολλές δεκάδες χιλιόμετρα και φυσικά μεσολαβεί η δύσβατη οροσειρά της Πίνδου.

Με τις σκέψεις αυτές το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Ν. Άρτας, ζητά από την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του Καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Κοινότητα Μηλιανών του Δήμου μας, ώστε εκτός των άλλων, να αποφευχθεί περαιτέρω απομόνωση της Περιοχής.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πηγή:  http://aetostz.blogspot.gr

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites