Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

05 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή της κ.Σταματίνας Γαλλίκα (Σύλλογος Γυναικών Δήμου Γ.Καραϊσκάκη)


Αγαπητές Συνδημότισσες

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου σε όλες εσάς που με την ψήφο σας στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Γυναικών  του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με εκλέξατε πρώτη πλειοψηφήσασα.
Οι ευχαριστίες μου απευθύνονται επί πλέον και σε όλα τα μελή του Συλλόγου μας που συμμετείχαν ενεργά , και όλη την διάρκεια , στην εκλογική διαδικασία , δείχνοντας έμπρακτα όχι μόνο το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους αλλά και την καλοπροαίρετη κριτική για τα δρώμενα στο Σύλλογο μας .
Το Δ.Σ. του όποιου πλέον έχω την τιμή να προεδρεύω χάριν της εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπο μου γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τόπος και δεσμεύεται να κάνει οτιδήποτε είναι αναγκαίο ώστε με όρεξη και καινούργιες ιδέες να προσπαθήσει  να προάγει τον πολιτισμό στην περιοχή μας.
Θα ήθελα ακόμη να σας καλέσω να είστε κοντά στον Σύλλογο , με τη συχνή επαφή σας με όλα τα μέλη του Δ.Σ. ώστε να μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί τις επόμενες κινήσεις μας .
Σας ευχαριστώ
Σταματίνα Γαλλίκα 

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites