Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, που είναι το Αστροχώρι Άρτας αλλά και της Άρτας γενικότερα και με μοναδικό σκοπό να προβάλλω τις ομορφιές του, την ιστορία του, τις παραδόσεις κλπ. . Δεν αποκομίζω από αυτό κανένα όφελος. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στο Forum μας ή από το chat μας! Το "astrohori.blogspot" προσφέρει σε όσους επιχειρηματίες από τα μέρη μας, το επιθυμούν, χώρους για δωρεάν διαφήμιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο astrohori@gmail.com

28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Γ.Καραϊσκάκη κ.Γαλλίκα



Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά που χαρακτηρίστηκε από μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητά μας.
Μια χρονιά που τα κοινωνικά προβλήματα μεγάλωσαν και μας ταλαιπωρούν όλο και περισσότερο.
Το 2013 που έρχεται δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να αντιδράσουμε. Να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και τη δύναμη να αλλάξουμε τα δεδομένα, να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες για μια καινούρια αρχή.
Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται δουλειά. Χρειάζεται συνοχή και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της εποχής.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας καλώ όλους να αγωνιστούμε για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναγεννήσουμε την ελπίδα, να δώσουμε προοπτική σε μας και τα παιδιά μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και προκοπή.
Ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη
Δημήτρης Γαλλίκας

facebook twitter digg delicious linkedin googlebuzz more

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites